Sony

Sony objectieven

Tabel  Lijst 

Artikelen 21 tot 30 van 58 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina
  • Sony FE Sonnar T* 55mm f/1.8 ZA




    ----

    heeft u vragen, dan staan onze specialisten voor u klaar.

    Snelle F1.8 voor uitgebreide creatieve vrijheid

    Het contrast en de resolutie van ZEISS® halen het beste uit full-frame beeldsensors zoals die van de Sony α7-serie. Het grote maximale diafragma van F1.8 produceert prachtige full-frame achtergrond-bokeh. U kunt ook een kleinere stop gebruiken voor meer scherptediepte. Een heldere lens zoals deze biedt ook voordelen bij opnamen met weinig licht.

    Meer Informatie
    € 799,00
  • Sony FE Vario-Tessar T* 24-70mm f/4 ZA OSS

    Een veelzijdige zoomlens voor dagelijks gebruik

    De optische prestaties en het bereik van 24 tot 70 mm van dit ZEISS® Vario-Tessar®-design zijn perfect voor compacte full-frame camera's met E-bevestiging. Naast consistente superieure beeldkwaliteit bij alle brandpuntsafstanden biedt deze compacte lens een veelzijdig zoombereik dat in allerlei situaties het beste haalt uit camera's van de α7-serie.

    Meer Informatie
    € 819,00
  • Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS

    24 mm benadrukt de visuele impact van een full-frame

    Deze lens heeft een bredere groothoek dan de meeste andere lenzen van dit type. De groothoek van 24 mm maakt een groot verschil in full-frame formaat. 24 mm betekent een meer dynamisch perspectief voor landschappen, architectuur, binnenopnamen en voor vele andere onderwerpen. De uitstekende resolutie blijft in het hele beeldgebied en bij alle brandpuntsafstanden gehandhaafd.

    Meer Informatie
    € 849,00
  • Sale
    Zeiss Loxia 2.0/50 E-mount

    Zeiss Loxia 2.0/50 E-mount

    ZEISS ZM objectieven voor de Leica M camera’s zijn al jaren zeer populair bij niet alleen Leica, maar ook bij talloze Mirrorless camera’s van Sony, Fujifilm en Olympus/Panasonic gebruikers.

    Meer Informatie
    € 865,00
  • Sony FE 70-300mm f/4.5-5.6 G OSS

     

    Voor vragen staan onze specialisten voor u klaar.


    ----

    r.


    ----

    Zoomlens van 70 tot 300 mm met E-bevestiging en hoge resolutie

    De eerste full-frame zoomlens van 70 tot 300 mm met E-bevestiging biedt uitstekende beeldresolutie. U kunt schitterende close-ups maken en details vastleggen met een minimale scherpstelling van 0,9 meter. Of het nu gaat om opnamen van dichtbij of veraf, de ingebouwde Optical SteadyShot-beeldstabilisatie is zeer effectief in het verminderen van camerabewegingen, en de automatische scherpstelling is snel en nauwkeurig dankzij de geavanceerde lineaire actuator. Daarnaast is de lens stof- en vochtbestendig.

    Meer Informatie
    € 999,00
  • Sony FE 24-105mm f/4.0G OSS

     

    Voor vragen staan onze specialisten voor u klaar.


    ----


    Compacte, lichte, uitgebreide zoom

    Met het diafragma van 24–105 mm en F4 in het zoombereik biedt de hoogwaardige G Lens consistent beelden van hoge kwaliteit. Het compacte, lichte ontwerp biedt uitstekende optische prestaties, is draagbaar en mobiel, en is geschikt voor systemen met E-bevestiging. Snelle, precieze AF en hoge betrouwbaarheid maken deze fijne zoomlens nog veelzijdiger.

    Meer Informatie
    € 1.049,00
  • Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS


    Voor vragen staan onze specialisten voor u klaar.


    ----

    Befaamde achtergrond-bokeh van G Lens

    De G-lens is synoniem voor fraaie achtergrond-bokeh, waardoor een onderwerp echt in het oog springt. Individuele kalibratie van elke lens zorgt voor optimale compensatie van sferische aberratie, hetgeen resulteert in een vloeiende weergave van randen zonder een spoor van lelijke 'nisen bokeh'. Een rond 9-bladig diafragma draagt ook bij aan fantastische bokeh.

    Meer Informatie
    € 1.049,00
  • Sony Sonnar T* E 24mm F1.8 ZA

    Spectaculaire Zeiss®-prime-lensprestaties

    Deze eersteklas 24-mm prime-lens (35 mm full-frame equivalent) beschikt over een groot maximaal diafragma van F1.8 en geeft uitstekende scherpte en contrast in het hele frame plus prachtige bokeh in onscherpe gebieden. De maximale vergroting is 0,25x voor dramatische 1:4 close-ups. Een interne schijfmotor zorgt voor een vloeiende, stille autofocus die filmmakers zullen waarderen.

    Meer Informatie
    € 1.099,00
  • Sony SEL 20mm f/1.8 G

    Lichtsterke groothoek prime

    De Sony FE 20mm f/1.8 G is een ultragroothoeklens voor gebruik op Sony systeemcamera's met E-vatting. Deze weerbestendig uitgevoerde prime lens koppelt een opvallend hoge lichtsterkte aan een geweldige beeldkwaliteit en een snelle en geruisloze scherpstelling.

    Meer Informatie
    € 1.099,00

Tabel  Lijst 

Artikelen 21 tot 30 van 58 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina