Sony FE 50mm F1.8

Sony FE 50mm F1.8

Artikelnummer: S_FE502

Klein, licht, helder: een geweldige normale prime-lens


Een prime-lens van 50 mm met groot diafragma is onmisbaar voor de serieuze fotograaf met full-frame camera, en dit is een uitstekende, betaalbare keuze. Het moderne optische ontwerp levert hoge beeldkwaliteit en het grote F1.8-diafragma creëert schitterende bokeh op de achtergrond. De kwaliteit is bij camera's met E-bevestiging en APS-C-formaat niet minder hoog dankzij een brandpuntsafstand van ongeveer 75 mm.

Voorraad
Voorraad
€ 189,00
Product Omschrijving

Details

Mobiel en handzaam voor actieve opnamen

Deze full-frame lens is compact en weegt slechts 186 gram. De lens draagt u moeiteloos met u mee, op de camera of in uw tas, en is altijd gebruiksklaar. Qua grootte en gewicht past deze lens uitstekend bij de compacte α7-camera's, met optimaal gebruiksgemak.

Levensechte details, textuur en gradatie

Een vernieuwde, optische dubbele Gauss-configuratie met een asferisch element minimaliseert sferische aberratie en coma voor een scherpe, hoogwaardige weergave in elk frame. Het dubbele Gauss-ontwerp onderdrukt daarnaast veldkromming en vervorming.

Prime-lens met groot diafragma voor mooie bokeh

Een groot F1.8-diafragma en rond diafragma met 7 schijven creëren samen schitterende bokeh op de achtergrond, waardoor onderwerpen tot leven komen. Door een scherpgesteld onderwerp voor een licht onscherpe achtergrond te plaatsen, creëert u beelden met een diep, dimensionaal effect.

's Nachts of binnen bij weinig licht opnemen

Het grote maximale diafragma van F1.8 is een voordeel bij het opnemen van nachtelijke scènes of in ruimten met weinig licht. In combinatie met een α-camera met beeldstabilisatie in de behuizing zijn de prestaties bij weinig licht nog beter, waardoor u, zonder gebruik van overdreven hoge ISO-gevoeligheid, uit de hand heldere beelden kunt opnemen in donkere omstandigheden.

CMS tab