Sigma AF 120-400mm f/4.5-5.6 APO DG OS HSM occasion voor Canon

Sigma AF 120-400mm f/4.5-5.6 APO DG OS HSM occasion voor Canon

Artikelnummer: SAF120-400/4.5-5.6APODGOSHSM_occ_can

Occasion in prima staat. wordt geleverd met zonnekap.


Telezoomobjectief voorzien van Sigma’s unieke OS (Optical Stabieler) systeem 


Dit telezoom objectief is voorzien van Sigma’s unieke OS (Optical Stabilizer) systeem wat een winst van ca. 4 belichtingstops oplevert. De kortste instelafstand is 150cm over het gehele zoombereik en met een afbeeldingsmaatstaf van 1:4.2 is het zeer geschikt voor close-up fotografie.

Voorraad
Voorraad
€ 399,00
Product Omschrijving

Details

Drie SLD (Special Low Dispersion) glaselementen zorgen voor een excellente correctie van de chromatische aberratie. Het objectief stelt scherp d.m.v het verplaatsen van de achterste lensgroep (Rear Focus) wat afwijkingen tijdens de scherpstelling voorkomt en zorgt voor optimale optische prestaties over het gehele scherpstel- en zoombereik. Het objectief is tevens voorzien van HSM (Hyper Sonic Motor) wat zorgt voor een snelle en stille scherpstelling. Dankzij de slipkoppeling is het zeer eenvoudig de scherpstelling handmatig te corrigeren indien gewenst. Dit objectief kan ook met de optioneel leverbare Sigma EX APO Teleconverters worden gebruikt.

Dit objectief is voorzien van Sigma’s unieke OS (Optical Stabilizer) systeem. Dit systeem werkt met 2 sensoren die zowel de verticale als de horizontale bewegingen van de camera registreren waarna een speciale lensgroep deze bewegingen direct compenseert. Hiermee wordt bewegingonscherpte in hoge mate voorkomen en is het mogelijk om ca. 4 stops langere sluitertijden te gebruiken. Mode 1 is ideaal voor algemeen gebruik en Mode 2 is zeer effectief bij bewegende onderwerpen zoals bijvoorbeeld motorsporten etc.

Dit telebereik maakt het mogelijk onderwerpen op grote afstand te fotograferen en creatieve opnamen te maken dankzij het bijzondere perspectief.

Dit objectief heeft een kortste instelafstand van 150cm over het gehele zoombereik en met een afbeeldingsmaatstaf van 1:4.2 is het zeer geschikt voor close-up fotografie. Het is ideaal om bijvoorbeeld bloemen en insecten te fotograferen.

Drie SLD (Special Low Dispersion) glaselementen zorgen voor een excellente correctie van de axiale chromatische aberratie. Het objectief stelt scherp d.m.v het verplaatsen van de achterste lensgroep (Rear Focus) wat afwijkingen tijdens de scherpstelling voorkomt en zorgt voor optimale optische prestaties over het gehele scherpstel- en zoombereik. Sigma’s SML (Super Multi Layer) lenscoating zorgt er voor dat inwendige reflecties en spookbeelden maximaal worden onderdrukt en zorgt tevens voor een neutrale kleurweergave.

Het objectief is tevens voorzien van HSM (Hyper Sonic Motor) wat zorgt voor een snelle en stille scherpstelling. Dankzij de slipkoppeling is het zeer eenvoudig de scherpstelling handmatig te corrigeren.

Het gebruik van de Sigma EX DG APO converter 1.4X of 2X is mogelijk en zorgt voor resp. een 168-560mm/F6.3-8 (MF) of 240-800mm/F9-11 (MF) bereik. De Sigma EX DG APO Teleconverters zijn speciaal ontwikkeld om een optimale kwaliteit te garanderen in combinatie met dit objectief.

CMS tab