Sony FE 35mm F1.4 GM

Sony FE 35mm F1.4 GM

Artikelnummer: SEL35F14GM

Actie:
Koop dit objectief tussen 01-11-2023 en 31-01-2024 en ontvang na registratie 200,- euro cashback vanuit Sony. Voor vragen staan onze specialisten voor u klaar.


----Een kleine, heldere 35 voor adembenemende beelden


Deze lens met E-bevestiging bevat de meest geavanceerde technologie van Sony, en levert verbazingwekkende G Master-resolutie en bokeh met snelle en nauwkeurige autofocus. Voor een lens van 35mm is hij uiterst compact, een geweldige keuze voor toepassingen waarbij een ideale balans tussen mobiliteit en prachtige beeldkwaliteit essentieel is.
Voorraad
Voorraad
€ 1.499,00
Product Omschrijving

Details

Geweldige resolutie in een compacte prime van 35 mm, overal

Twee XA-elementen (extreem asferisch) in een G Master-ontwerp profiteren van de korte flens-back-afstand zonder spiegel, voor contrast en resolutie in een compacte lens. De optische kwaliteit van de lens wordt verder versterkt door een ED-glaselement (extra lage verstrooiing) dat chromatische aberratie onderdrukt, en de Nano AR Coating II van Sony die sublieme beeldhelderheid behoudt bij alle lichtomstandigheden.
Licht en compact, voor prima mobiliteit en gebruiksgemak

Ondanks de twee nauwkeurige XA-elementen (extreem asferisch) en de hoogwaardige G Master-kwaliteit, ligt deze compacte lens eenvoudig in de palm van uw hand en weegt hij slechts 524 g. De FE 35mm F1.4 GM biedt uitstekende mobiliteit en gebruiksgemak in de meest uiteenlopende omgevingen en opnameomstandigheden.

Verfijnde G Master bokeh, uiterst veelzijdige mogelijkheden XA-elementen onderdrukken uienringbokeh, het diafragmamechanisme met 11 lamellen levert een vrijwel rond diafragma, zelfs bij maximale opening. De controle over sferische aberratie tijdens het design- en productieproces levert prachtige bokeh bij F1.4. De verbeteringen tijdens het design- en productieproces resulteren in een minimale scherpstelafstand van 27 cm en een maximale vergroting van 0,23x.
Lineaire XD-motoren voor snelle, nauwkeurige AF en tracking
Twee XD (extreme dynamic) lineaire motoren van Sony leveren de hoge en efficiënte stuwkracht die nodig is voor snelle, nauwkeurige, geruisloze AF en tracking, en optimaliseren de pluspunten van de E-bevestiging. Geavanceerde algoritmes beperken trillingen en ruis tot een minimum, en de Linear Response MF van Sony levert een directe en lineaire respons op handmatige scherpstelling.

Illustratie
Professionele bediening en betrouwbaarheid

Een scherpstelvergrendeling, scherpstelring en andere opties zorgen voor moeiteloos gebruik. Via een behuizingmenu kan de scherpstelvergrendeling aan andere functies worden toegewezen. Zo hebben gebruikers de voor hun workflow essentiële functies binnen handbereik. Fluorcoating op het voorste element en het stof-/vochtbestendige ontwerp

bieden betrouwbaarheid in uitdagende omgevingen.

CMS tab