Fotografie cursus Groningen

Fotografie Cursus Groningen

Wilt u een fotografie cursus volgen in Groningen? Bij Foto Sipkes leert u de kneepjes van het vak, zodat u de mooiste landschapsfoto’s maakt, professionele portretten schiet, originele reisfoto’s maakt en meer! Een cursus fotografie volgen bij ons in Groningen houdt in dat u meer dan alleen de basics leert. Wij leren u over belichting en scherpstellen, maar zorgen er ook voor dat u een goede compositie kunt bepalen, weet wanneer u welk brandpunt gebruikt en nog zoveel meer!

Neem direct contact met ons op voor een fotocursus van één van onze professionele fotografen in Groningen en omstreken!

BEL: 050 312 8684

Fotografie workshop Groningen

Bent u een beginnende fotograaf, of wilt u advies ontvangen over een specifiek type camera? In onze fotozaak in Groningen helpen wij u graag met al uw vragen en kunt u een mini workshop fotografie volgen. Ons gepassioneerde team heeft veel ervaring en zorgt ervoor dat u de basics haarfijn krijgt uitgelegd, zodat u prachtige foto’s kunt maken.

Professionele foto cursussen

Bent u op zoek naar een professionele fotografie cursus in Groningen? Dan kunnen wij u in contact brengen met de fotografen uit ons netwerk. Elke fotograaf heeft zijn eigen specialisatie en kan u alles leren over zijn vakgebied. Scrol naar beneden om meer te lezen over onze fotografen en de geplande fotografie workshops en cursussen.

Eerstvolgende activiteit

  • 25 okt 2020 introductie workshop landschap fotografie met Nisi filters door Harmen Piekema, deelname 45,- aanmelden: klik hier

meer informatie over de Nisi workshops klik dan hier

 


 

Kars Tuinder:

Leer uw camera beter kennen door de basis cursus van Phototraining, Fujifilm X-Photographer Kars Tuinder geeft samen met Foto Sipkes verschillende cursus. Kars werkt al 21 jaar als zelfstandig fotograaf en won verschillende international Awards en heeft verschillende expositsies. Daarnaast is Kars ambassadeur van Fujifilm waardoor hij veel over dit merk kan vertellen.  
Of u nu net uw eerste camera gekocht heeft, of dat u al jaren fotografeert en nieuwe technieken zou willen leren.
Bij Phototraining wordt er gewerkt in kleine groepen en staat persoonlijke aandacht voorop 

Voor informatie www.ktf.nl/fotocursus

 


Harmen Piekema:

Deze workshop leert je alles wat je moet weten om een goede start te maken binnen de landschapsfotografie. 
Je leert over de ins en outs van je camera, over de verschillende functies en menu’s. 
We zullen het hebben over de basisprincipes van belichting, diafragma en ISO. 
Verder bespreken we hoe en waarom we het beste in de handmatige stand werken. 
Tot slot bespreken we verschillende manieren om tot een goede compositie te komen. 
Bij deze workshop zit een Ebook over de basis van landschapsfotografie en een leuke cheatsheet die je in het veld kunt gebruiken om de juiste belichting en diafragma-instelling te kiezen.

Meer informatie www.harmenpiekemaphotography.com


Matthijs Houthuijs:

Een bekend gezicht in de winkel, Matthijs geeft naast advies in de winkel de mogelijkheid om mensen na hun aankoop te begeleiden binnen hun fotografische cariere. 
Van één op één workshops waarin de camera van a tot z uitgelegd wordt, tot het begeleiden over langere tijd zodat men kan groeien in zijn of haar fotografische kennis. 
Ook geeft Matthijs samen met Kars Tuinder basis workshops. 
Daarnaast is Matthijs verantwoordelijk voor het geven van workshops op scholen, bedrijven en verenigingen.

Benieuwd wat Matthijs namens foto Sipkes voor u kunt betekenen? Loop de winkel even binnen of klik hierMelvin Jonker:

Als reis liefhebber en oud marinier heeft Melvin al veel van de wereld gezien.
Tijdens zijn reizen heeft hij de liefde voor fotografie gevonden, en heeft hij diverse keren op verschillende plekken zijn werk mogen exposeren. Zijn prachtige landschappen zijn onderandere bij Foto Sipkes lange tijd geexposeert. 
Om zijn liefde voor fotografie over te dragen is Melvin al geruimde tijd bezig met het geven van basis cursussen en workshops landschapsfotografie. 
En vanaf 2020 nieuw!  een cursus over Adobe Lightroom. 

Benieuwd naar één van de cursusen van Melvin www.melvinjonker.com