Fotografie cursus Groningen

Fotografie Cursus Groningen

Wilt u een fotografie cursus volgen in Groningen? Bij Foto Sipkes leert u de kneepjes van het vak, zodat u de mooiste landschapsfoto’s maakt, professionele portretten schiet, originele reisfoto’s maakt en meer! Een cursus fotografie volgen bij ons in Groningen houdt in dat u meer dan alleen de basics leert. Wij leren u over belichting en scherpstellen, maar zorgen er ook voor dat u een goede compositie kunt bepalen, weet wanneer u welk brandpunt gebruikt en nog zoveel meer!

Neem direct contact met ons op voor een fotocursus van één van onze professionele fotografen in Groningen en omstreken!

BEL: 050 312 8684

Fotografie workshop Groningen

Bent u een beginnende fotograaf, of wilt u advies ontvangen over een specifiek type camera? In onze fotozaak in Groningen helpen wij u graag met al uw vragen en kunt u een mini workshop fotografie volgen. Ons gepassioneerde team heeft veel ervaring en zorgt ervoor dat u de basics haarfijn krijgt uitgelegd, zodat u prachtige foto’s kunt maken.

Professionele foto cursussen

Bent u op zoek naar een professionele fotografie cursus in Groningen? Dan kunnen wij u in contact brengen met de fotografen uit ons netwerk. Elke fotograaf heeft zijn eigen specialisatie en kan u alles leren over zijn vakgebied. Scrol naar beneden om meer te lezen over onze fotografen en de geplande fotografie workshops en cursussen.

Eerstvolgende activiteit

 


 

 


Matthijs Houthuijs:

Een bekend gezicht in de winkel, Matthijs geeft naast advies in de winkel de mogelijkheid om mensen na hun aankoop te begeleiden binnen hun fotografische cariere. 
Van één op één workshops waarin de camera van a tot z uitgelegd wordt, tot het begeleiden over langere tijd zodat men kan groeien in zijn of haar fotografische kennis. 

Daarnaast is Matthijs verantwoordelijk voor het geven van workshops op scholen, bedrijven en verenigingen.

Benieuwd wat Matthijs namens foto Sipkes voor u kunt betekenen? Loop de winkel even binnen of klik hierMelvin Jonker:

Als reis liefhebber en oud marinier heeft Melvin al veel van de wereld gezien.
Tijdens zijn reizen heeft hij de liefde voor fotografie gevonden, en heeft hij diverse keren op verschillende plekken zijn werk mogen exposeren. Zijn prachtige landschappen zijn onderandere bij Foto Sipkes lange tijd geexposeert. 
Om zijn liefde voor fotografie over te dragen is Melvin al geruimde tijd bezig met het geven van basis cursussen en workshops landschapsfotografie. 
En vanaf 2020 nieuw!  een cursus over Adobe Lightroom. 

Benieuwd naar één van de cursusen van Melvin www.melvinjonker.com