SIGMA 24mm F3.5 DG DN | Contemporary | Sony FE

SIGMA 24mm F3.5 DG DN | Contemporary | Sony FE

Artikelnummer: 0085126404659

--------

Voorraad
Voorraad
€ 539,00
Product Omschrijving

Details

SIGMA 24mm F4.5 DG DN Contemporary, ultieme compacte groothoek-prime voor Sony E-mount en L-mount

De ultieme compacte groothoek-prime voor systeemcamera's

SIGMA "i-series"

De SIGMA “i-series”  introduceert compacte, prachtig vormgegeven, hoogwaardige optieken voor spiegelloze camerasystemen. In haar eerste “i-series”  collectie voegt SIGMA een perfect draagbaar en veelzijdig 24mm groothoek prime-objectief toe aan de Contemporary-lijn.Alle objectieven uit de “i-series”  hebben een volledig metalen behuizing. De aluminium precisie-onderdelen geven de body van het objectief een strakke, stijlvolle finish en zijn uitermate duurzaam - goed voor een hoge productkwaliteit.

Schitterende details en verbluffend bokeh

De verfijnde beeldscherpte van de 24mm F3.5 DG DN | Contemporary bestrijkt het gehele beeld, van het midden tot de randen. Hiermee kunnen fotografen vertrouwen op volledige scherpte bij alle diafragma's. Met een minimale focusafstand van zo'n 10 cm en een maximale vergroting van 1:2 kunnen fotografen hun onderwerp vrijer benaderen, van verre landschappen tot close-ups.

Naast het aantrekkelijke bokeh genieten fotografen van bijna ronde out-of-focus accenten, zelfs aan de randen van het frame. Dit helpt bij het maken van close-ups van een in-focus onderwerp tegen een onscherpe achtergrond, een techniek die bij verschillende settings van pas komt.

Het objectief beschikt over het nieuwste optische ontwerp dat is geoptimaliseerd voor systeemcamera’s. Met asferische high-precision lenselementen, vervaardigd aan de hand van geavanceerde verwerkingstechnologie, en elementen van SLD-glas en glas met een hoge brekingsindex. Samen zorgen ze voor hoogwaardige optische prestaties in compacte vorm.

Daarnaast is de 24mm F3.5 DG DN | Contemporary ook een aanlokkelijke keuze voor video-opnames, dankzij het  - door een stappenmotor aangedreven - snelle en geruisloze autofocussysteem.

Lensconstructie 10 elementen in 8 groepen
Beeldhoek in graden (35mm) 84.1°­
Aantal diafragmalamellen 7 (afgeronde lamellen)
Minimaal diafragma F22
Minimale scherpstelafstand 10.8cm
Filtermaat  φ55㎜
Maximale vergroting 1:2
Afmeting (diameter x lengte) 64mm x 48.8mm
Gewicht 225 gram
CMS tab