SIGMA 65mm F2 DG DN | Contemporary | Sony FE

SIGMA 65mm F2 DG DN | Contemporary | Sony FE

Artikelnummer: 0085126353650

--------

Voorraad
Voorraad
€ 729,00
Product Omschrijving

Details

Compacte mid-tele prime

SIGMA "i-series"

De SIGMA “i-series”  introduceert compacte, prachtig vormgegeven, hoogwaardige optieken voor spiegelloze camerasystemen. In haar eerste “i-series”  collectie voegt SIGMA een perfect draagbaar en veelzijdig 65mm mid-tele prime-objectief toe aan de Contemporary-lijn.Alle objectieven uit de “i-series”  hebben een volledig metalen behuizing. De aluminium precisie-onderdelen geven de body van het objectief een strakke, stijlvolle finish en zijn uitermate duurzaam - goed voor een hoge productkwaliteit.

Optische prestaties op het hoogste niveau

De 65mm F2 DG DN | Contemporary komt met het hoogste niveau van optische prestaties met een maximaal diafragma van F2, met een objectiefbehuizing die past bij een spiegelloos systeem.

Axiale chromatische aberratie, lastig te corrigeren in de camera zelf, wordt grondig gecorrigeerd dankzij het gebruik van SLD-glas. Twee asferische lenselementen zorgen voor correctie van sferische en comatische aberratie en astigmatisme. Een combinatie van het nieuwste optische ontwerp met geavanceerde verwerkingstechnologie zorgt voor de uitstekende prestaties en het compacte formaat van de 65mm F2 DG DN | Contemporary.

Naast het schitterende bokeh-effect, zorgt de verminderde vignettering voor beperking van ovale of gedraaide bokeh. Hierdoor krijgen fotografen meer controle over de out-of-focus gebieden van hun foto. Als kers op de taart zorgt de SIGMA-standaard anti-ghosting en anti-flare technologie voor hoogwaardige prestaties bij situaties met tegenlicht.

Lensconstructie 12 elementen in 9groepen
Beeldhoek in graden (35mm) 36.8°­
Aantal diafragmalamellen 9 (afgeronde lamellen)
Minimaal diafragma F22
Minimale scherpstelafstand 55cm
Filtermaat  φ62㎜
Maximale vergroting 1:6.8
Afmeting (diameter x lengte) 72mm x 74.7mm
Gewicht 405 gram

CMS tab